Wed. Feb 19th, 2020

Shikoni sa i saktë është Ramush Haradinaj në gjuajtje me sopatë

1 min read

Ish-komandanti i UÇK-së dhe ish-kryeministri Ramush Haradinaj, është i njohur për shkathtësitë luftarake të treguara në luftën e fundit në Kosovë.

Por pas 21 vjet nga përfundimi i luftës, ai ka treguar se nuk i ka humbur shkathtësitë luftarake.Në një video të siguruar nga Syri.net, ish-kryeministri i vendit, në një poligon qitjeje tregon shkathtësitë e tij në gjuajtje me sëpatë.Nuk bëhet e ditur se kur dhe ku është regjistruar videoja, por në bazë të ambientit dhe flaumrit që shihet në palestër, kjo mund të ketë ndodhur gjatë vizitës së fundit të Haradinajt në SHBA.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.