Author: admin

16 të arrestuar dhe 698 tiketa trafiku për 24 orë

Në 24 orët e fundit në Kosovë nuk ka pasur aksidente me fatalitet, por janë arrestuar 16 persona, ndërsa 9 të tjerë janë dërguar në mbajtje. Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës, bëhet...