Wednesday, January 20, 2021
Kosova ndihmon Kroacinë me 100 mijë euro
LAJME

Kosova ndihmon Kroacinë me 100 mijë euro

Qeveria Republikës së Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, për ndarje të mjeteve financiare në shumën prej 100 mijë euro, për mbështetjen e Republikës së Kroacisë, pas tërmetit që…

Biznesi që i bëri ballë pandemisë
LAJME

Biznesi që i bëri ballë pandemisë

Përballë një virusi të panjohur që po merrte jetë njerëzish, gjëja e fundit që kishte në mendje Bashkim Osmani ishte biznesi që e ka themeluar dy dekada më parë. Tani, pas dhjetë muajve të pandemisë…