Category: POLITIKA

“Nuk më dëgjoi, prandaj shkoi në shpi”

Presidenti Hashim Thaçi tha se Kushtetuta dhe ligjet nuk ia ndalojnë që të shprehë opinionet dhe këshillat e tij duke shtuar se edhe ish-kryeministrit Albin Kurtit i kishte dhënë këshilla, por se ky i...